Activiteiten | Print |  E-mail

ACTIVITEITEN

Ramadan 2015 - Kabul

Ramadan Relief 2015

Met trots presenteren wij de video reportage van de Ramadan Relief 2015 actie. Tijdens de ramadan heeft SOAP-Foundation 
4 gezinnen in nood geholpen. Doordat ze voor een maand voorzien waren van voedsel en water, hoefden de kinderen niet de straat op om te werken.

Met dank aan Saboor Bidar en de SOAP-Foundation team voor het mogelijk maken hiervan.


It is with great pleasure that we present to you the video of our Ramadan Relief 2015 program. During the Ramadan 2015 SOAP-Foundation extended a hand of support to 4 families in need. Thanks to the food provisions, these children could stay off the streets for one month.

With thanks to Saboor Bidar and the SOAP- Foundation team for making this possible.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

14 mei 2015

El Dunya- Festival

Op 14 mei hebben wij deelgenomen aan het El-Dunya Festival. We hebben sambosa 's en verse wafels verkocht. Ook hebben we henna tatoeages gezet en drinken verkocht ! Het was een leuke en geslaagde dag! We hebben leuke mensen ontmoet en natuurlijk geld opgehaald waar we weer heel veel hulp mee kunnen bieden! Dank aan iedereen die vandaag heeft gedoneert en ons heeft gesteund!

Yesterday we participated in the El-Dunya Festival. We sold sambosa's and fresh waffles. We also gave henna tattoo's and sold drinks! Overall it was a great day! We met some great people and ofcourse we raised money. Thank you to everyone who donated and supported us on this great day!

Voor foto's klik HIER/ For pictures click HERE


20 Juni 2012

Charity Evening

Op 20 juni 2012 heeft International Federation of Medical Students' Associations, IFMSA (www.ifmsa.nl) een Charity Evening georganiseerd. In samenwerking met verschillende organisaties heeft IFMSA-Maastricht deze avond georganiseerd met het doel veel geld in te zamelen om Soap-foundation te steunen bij het realiseren van onze doelen.

On Wednesday June 20th, IFMSA-Maastricht will organise a charity event to raise money for the education of Afghan children. All the money will go directly to SOAP-foundation, which supports Afghan families to send their children to school. The evening will be filled with African dance, Balinese dance, a lottery, a multicultural fashionshow, live music, food and more. So if you want to enjoy an evening with some great entertainment and help us raise money for Afghan children, come and join us!!


Winteractie Kabul 2011/2012

Ook dit jaar hebben wij met hulp van onze vrienden uit Oostenrijk en Duitsland geld ingezameld om de kinderen door de strenge winter te helpen. Met het ingezamelde bedrag zijn er warme winterdekens gekocht en aan de straatkinderen uitgedeeld, om op die manier meerdere mensen warmte te bieden. Hierdoor onder een korte film van de actie.JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


11 December 2011

SOAP-Loop

Op 11 december 2011, hebben de leden van soap samen met een aantal enthousiaste lopers de Mescher bergloop gelopen. Dankzij onze sponsoren zijn wij erin geslaagd om een goed bedraag op te halen voor de kansarme kinderen in Kabul.

Winteractie in Kabul 2010/2011

Samen met de vrienden van SOAP uit Oostenrijk en Duitsland, hebben we een actie opgezet waarbij we geld hebben opgehaald. In Kabul hebben onze vertegenwoordigers jassen, laarzen, truien, handschoenen, sokken, mutsen en dekens uitgedeeld aan mensen waarvan we zeker wisten dat ze het nodig hadden tijdens de strenge winter van Kabul.24-27 Augustus 2010

Party 4 Education

Tijdens de officiele INKOM van de Universiteit van Maastricht zal de SOAP-foundation verschillende activiteiten organiseren voor het inzamelen van geld om onze projecten in leven te kunnen houden. Momenteel zijn wij druk in overleg met de organisatie van de INKOM voor een vruchtbare samenwerking.


4 Maart 2010

Drink 4 Education

In maart zullen wij een "Drink 4 Education" feest organiseren in Maastricht. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te feesten op de muziek van een door ons ingehuurde DJ. Vijftig cent per consumptie gaat naar het SOAP-Foundation fonds. Zodra de precieze datum van het feest bekend is zullen wij deze op onze website aangeven.


11 October 2009

Afghaans Diner

Het eerste benefiet-diner was een daverend succes. We hebben heerlijk gegeten, genoten van de Afghaanse live-muziek en gedanst op Afghaanse wijze.

Gelukkig ontvingen wij erg veel complimenten van de bezoekers, er zal dus zeker een vervolg komen op deze gezellige dag.


19 September 2009

MultiCulti-festival Ridderkerk

Ook bij het Multiculturele festival in Ridderkerk was SOAP aanwezig. Ook hier hebben wij lekkere Afghaanse snacks verkocht en vele voorbijgangers geinformeerd over onze activiteiten.


12 Juli 2009

MUSADA Festival

Op zondag 12 Juli was het SOAP-Foundation Team te vinden op de markt in Sittard tijdens het MUSADA festival. Dit is een multicultureel festival waar SOAP met een stand lekkere Afghaanse hapjes verkocht, Henna tattoo's maakte en alle mogelijke vragen heeft beantwoord.